Att lacka och lacka om

Jag är en motorintresserad typ, jag bor i Hässleholm och är svag för tyska bilmärken. Jag älskar BMW och Merca, gärna lite äldre klassiska modeller. Jag byter bil ganska ofta så varje bil brukar jag se som en investering där jag emellanåt tjänar en hacka för min familj. Detta är endast min fritidssyssla och hobby. Jag brukar köpa bilarna på hemsidor för begagnade bilar, sen äger jag dem i genomsnitt i ett halvår innan jag säljer dem vidare. Eftersom bilarna ofta har några år på nacken och att alla inte tar lika väl hand om bilarna som jag så brukar jag få lägga lite energi och pengar på att rusta upp dem. Det gör jag alltid på samma ställe, hos Biltek i Hässleholm. De har ett öga för bilar och är väldigt duktiga på vad de gör och erbjuder. De erbjuder bilvård, bilrekond och billack här i Hässleholm. Jag lämnar alltid in bilen för en rekond innan jag säljer den, det brukar kunderna uppskatta, då det luktar underbart och fräscht i hela bilen efteråt. Dessutom har jag lämnat in ett antal bilar för en förbättrad eller ny billack i Hässleholm. Det har främst gällt bilar som har blivit solskadade eller haft mycket stenskott på huven. Hela bilen behöver inte lackas om då det är väldigt duktiga på det.