Knepigt med bilen

Jag har återigen backat in i ett parkeringsstopp, det är inte första gången och förmodligen inte sista. Förra året backade jag in i någonting tre gånger, då kände jag mig riktigt hopplös. Men det farliga är att jag förlitar mig så på parkeringscensorn så om det inte låter så fortsätter jag att köra. Och i de fallen jag har kört i i dessa grejer så har jag vetat att det förmodligen finns något bakom med eftersom det inte tjöt så måste det vara längre bort. Jag tror att den inte hann aktiveras innan jag krockade de gångerna. Varje gång min bil går sönder på något sätt så lämnar jag bilen till Arninge Bilverkstad AB, de har lång erfarenhet av branschen och känner mig väl vid det här laget. De gör alltid ett bra jobb och är dessutom snabba och noggranna. Det är allt vad jag önskar. Deras bilverkstad i Åkersberga har ett stort utbud av olika tjänster för olika typer av bilar. Jag kan med gott samvete lämna min bil där och vet att när jag hämtar den så kommer allt stämma överens med mina förväntningar, både när det kommer till pris och arbete. Deras bilverkstad hjälper kunder i Täby, Vaxholm och Åkersberga men kunder åker också från längre avstånd för att få den hjälp som Arninge Bilverkstad erbjuder.