Om du inte bytt till sommardäck ännu så gör det nu…

Jag är hemmastadd på Gotland och jag trivs inte bättre någon annanstans. Jag lägger mycket tid på vägarna och jag har i princip kört varenda väg som existerar i södra Sverige. Och det medför att man får en viss känsla för saker och ting. Exempelvis så lägger man märke till saker som inte verkar helt riktiga. En sak som jag har ett starkt öga för är om personen i bilen framför har dubbdäck eller inte. Det stör mig något enormt att se personer, körandes i juni, med dubbdäck. Det låter högt och sliter hårt på vägarna. det tycker jag är respektlöst mot andra trafikanter. Jag är väldigt snabb på att byta däck, jag vänder mig alltid till samma firma hemma på Gotland, det är hos Erlandsson Ronny, de har en av de bättre däckverkstad på Gotland. Man kan kalla mig stamkund där. Jag var där i slutet på mars i år, då hade jag en känsla av att den sista snön hade kommit, och det stämde. Verkstaden erbjuder allservice och däckservice på Gotland. Och kunder kan färdas lång-vägar för att få sin däckservice eller allservice gjord hos Ronny och hans team. Det behöver dock inte jag göra, jag bor i närheten…

Du gillar kanske också...