It och annan teknik för intresserade i Helsingborg

I helgen var jag på ett besök i Helsingborg och kollade in vad denna medelstora sommarstad hade att erbjuda, väldigt mycket kom det att visa sig. Jag bor i Lund, pluggar där, och har flera gånger tänkt åka till Helsingborg för att uppleva staden och se vad den har att erbjuda. Det är ganska många jag pluggar med som bor där och de pratar ofta om restauranger att besöka, båtar att åka och butiker att se. En specifik butik som fångade mitt intresse när det snackades var iTelecom AB, det är en exceptionell souvenirbutik i Helsingborg som erbjuder allt möjligt kul fick jag höra. Som sagt så åkte vi det, vi strosade runt på stan, fick syn på en massa olika souvenirbutiker och tillslut kom vi fram till den omtalade – iTelecom. Det är en av de största souvenirbutikerna i Helsingborg. Jag är svag för sådana, små kapsylöppnare, flaggor, t-shirts och annat kriskrams som man inte har något egentlig nytta utav. Det går bara att älska. Så jag köpte några magneter, ett par kapsylöppnare och en kaffekopp till min morbror som var i Sverige på besök från England. Jättenöjd med mina inköp och kommer föra ordet om denna souvenirshop vidare.