Jag vet vart jag ska vända mig när maskinerna krånglar

Som jordbrukare i Filipstad har jag en rad olika maskiner för min verksamhet, många utav dem är viktiga för min industris överlevnad. Det är allt ifrån en tröska för skörden, två traktorer för diverse uppgifter till en fyrhjuling för att lättare ta mig fram genom skogen. Eftersom jag är uppväxt på gård så har detta länge varit mitt liv och jag tar väl hand om mina hjälpmedel och redskap. Om en maskin går sönder så kan jag ibland lösa det på egen hand om inte problemet är alltför omfattande. Men då och då händer det saker som man inte kan styra riktigt, en stock penetrerar maskinens underrede, då finns det inte så mycket jag kan göra utan man får ta in maskinen till en maskinist och tekniker. Jag vänder mig alltid till Peter Karlsson Maskinteknik med mina maskiner, de har lång erfarenhet inom branschen och tar väl hand om mina maskiner. De erbjuder industriservice i Filipstad, Hagfors, Munkfors och kringliggande orter. De har bred erfarenhet och kunskap och kan ta sig an de flesta problem som kan förekomma på en maskin. Deras maskinister och reparatörer är utbildade och är extremt sakkunniga. Jag har haft fyrhjulingen och ett flertal traktorer där på besök när jag inte på egen hand kunnat åtgärda felet. Deras industriservice håller högsta klass för deras kunder.